• Обновено
Бренд 6В 1. Ах замена на батеријата За УНИВЕРЗАЛНА БАТЕРИЈА УБ

Бренд 6В 1. Ах замена на батеријата За УНИВЕРЗАЛНА БАТЕРИЈА УБ

DEN 122.24

Залиха
Достапно за вашата нарачка

СПС Бренд 6В 1.3 Ах замена на батеријата За Универзална БАТЕРИЈА UB613 (50 ПАКЕТ)ВЕ Молиме ПОВТОРНО КОРИСТЕТЕ ги постојните КАБЛИ, конектори и други хардвер за Универзална БАТЕРИЈА UB613.Ние испраќаме само заменски батерии.Проверете дали батериите што се нарачуваат одговараат на батериите во вашата единица пред да ја поставите вашата нарачка. Ние не сме одговорни за неточни нарачки.Како Да Се Потврди?Проверете дали напонот и Засилувачот се совпаѓаат. Ние исто така објавуваме димензии на батеријата (Должина Х Ширина Х Висина) - ако не сте сигурни, ве молиме контактирајте не.SPS Бренд 6 V 1.3 Ah замена на батеријата За Универзална БАТЕРИЈА UB613 (50 ПАКЕТ) Спецификациисволт = 6 V, Засилувач = 1.3 Должина X Ширина X Висина ( инчи ) = 3.86 X 0.98 X 2.2 Пратката содржи ПЕДЕСЕТ од 6 V 1.3 Ah Батерии-SPS Бренд 6 V 1.3 Ah замена батерија За Универзална БАТЕРИЈА UB613 (50 ПАКЕТ). Десно ценатабатерија SPS Бренд 6 V 1.3 Ах замена на батеријата За Универзална БАТЕРИЈА UB613 (50 ПАКЕТ) обезбедени Од Dightpricebatery се со висок квалитет, дизајнирани да ги задоволат или надминат оригиналните спецификации НА OEM.Тие беа произведени од компании сертифицирани ОД ИСО Потрошените батерии Од Батеријата ЗА Замена НА SLA треба да располагаат правилно според локалните и федералните прописи. SPS Бренд 6 V 1.3 Ах замена на батеријата За Универзална БАТЕРИЈА UB613 (50 ПАКЕТ) испорачана Од Dightpricebatery се со висок квалитет, дизајнирани да ги задоволат или надминат оригиналните спецификации НА OEM.Тие беа произведени од компании сертифицирани ОД ИСО Потрошените батерии Од Батеријата ЗА Замена НА SLA треба да располагаат правилно според локалните и федералните прописи.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата